Woensdagavond 11/10 kregen we fijn nieuws van Esther, medewerker bij The Food Hub. Of iemand van team bocal zin heeft om volgende week mee op werkbezoek naar Sicilië te gaan want er is nog een plaatsje vrij. Producenten bezoeken, de olijfoogst is namelijk begonnen en daar kunnen ze helpende handen gebruiken, ideaal moment dus! 

We starten met uitleg van Walter over de coöperatie Valdibella, brengen een bezoek aan de boerderij van Massimiliano, de wijnkelders en krijgen een wijntasting… Er wordt een bezoek gepland aan Elena Cassisi met de familieboerderij La Reginella, Giorgio Battaglia die naast druiven ook een ruime variatie groenten zoals tomaten, venkel en selder kweekt, de kaasboerderij van Lino Palazzo, enz 

En of dat we zin hebben! En dat we blij zijn deze leerrijke kans te krijgen! We legden onze oren te luisteren bij onze gezinnen, bekeken of het organisatorisch haalbaar is, beslisten dat het kon, we tosten erom en Lieve kwam eruit als winnaar!!

Zondagavond 22/10 vertrekt Lieve, samen met The Food Hub en enkele andere van hun partners naar Palermo. Vrijdagmiddag vertrekt ze vanuit Catania terug huiswaarts. Je hoort er nog van!!

Hou onze blog pagina in de gaten, misschien vindt Lieve wel een gaatje om ons op de hoogte te houden.