Laden Evenementen

« Alle evenementen

Inmaakworkshop pickles VOLZET

16 januari @ 19:30 - 21:30

- €40

Deze workshop is VOLZET, wil je graag op de wachtlijst of gecontacteerd worden voor een volgende workshop stuur ons dan een mailtje op vragen@bocalborgerhout.be

Pickles zijn de ideale bereiding om het jaarrond je restjes seizoensgroenten te verwerken tot een smaakbommetje. Altijd handig om achter de hand te hebben voor bij apero hapjes, het vullen van lunchboxen of als smaakmaker bij winterse maaltijden.

In deze workshop leren we het basisrecept voor pickles. Eens je dit onder de knie hebt kan je heerlijk variëren met allerlei soorten groenten.

 

Wat mag je verwachten

📝 een introductie in het inmaken van zoet – zure pickles.
🫙 We maken twee variaties, een gebonden pickles en een heldere
🍵 introductie in de techniek “kokendheet inmaken”
🌿 tips voor het variëren met verschillende groenten, zoetmiddelen, soorten azijn en kruiden
🍒 als kers op de taart ga je naar huis met twee bokaaltjes pickles in de hand

 

Hanne werkt als kok en verwerker op biologisch tuinbouwbedrijf Akelei. Wekelijks tovert ze samen met haar team de verse oogst van het land om tot een brede waaier aan verse en ingemaakte bereidingen. In deze workshop deelt ze graag haar ervaring en enthousiasme met jullie.

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€40

Organisator

Bocal
E-mail
vragen@bocalborgerhout.be

Locatie

Bocal
Lodewijk van Berckenlaan 372
Antwerpen (België), Antwerpen 2140 België
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€40

Organisator

Bocal
E-mail
vragen@bocalborgerhout.be

Locatie

Bocal
Lodewijk van Berckenlaan 372
Antwerpen (België), Antwerpen 2140 België
+ Google Maps

    Inschrijvingsformulier

    Gelieve aan te duiden waar je bij aanwezig wilt zijn?*
    (Het aantal plaatsen is beperkt.)